000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00840nam a2200217 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
090116s2008 sp 000 0 spa d |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M. 36660-2008 |
ISBN |
ISBN |
9788446024194 |
CDU |
CDU |
641.5 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Fumey, Gilles, |
-- |
73692 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Atlas mundial de cocina y gastronomía : |
Resto do título |
una geografía gastronómica / |
Autores |
Gilles Fumey y Olivier Etcheverria ; prólogo de Jean-Robert Pitte ; epílogo de Michel Bras ; cartografía de Madeleine Benoît-Guyod. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid : |
Editorial |
Akal, |
Data de publicación |
D.L. 2008. |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
79 páxinas : |
Outras características físicas |
ilustracións ; |
Dimensións |
24 cm. |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentación |
-- |
96936 |
Subdivisión xeral |
COMER, COMER |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
PRIMEIRASA LECTRAS |
-- |
73693 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Etcheverria, Olivier. |
-- |
73694 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Pitte, Jean-Robert, |
-- |
73695 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Bras, Michel, |
-- |
73696 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Benoît-Guyod, Madeleine. |
-- |
73697 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |